Update on technical issues with Feldgrau.com

Updates, changes and plans for Feldgrau.net and Feldgrau.com.
Post Reply
User avatar
Jason Pipes
Patron
Posts: 1800
Joined: Wed Sep 25, 2002 4:06 pm
Location: CA & WI

Update on technical issues with Feldgrau.com

Post by Jason Pipes » Mon Aug 27, 2007 9:53 am

I'm curious to here from others as to how the site has been running as of late. There was a time when users were getting time out errors and session not found errors rather frequently. I made some changes awhile ago to address that issue and I haven't heard anything about it since. Have people been seeing those old errors or new ones in the past few weeks/months? Other than the ongoing spam issue are there any other technical issues users have been seeing?

Thanks for your feedback!

David W
Patron
Posts: 1281
Joined: Tue Mar 23, 2004 5:42 am
Location: Devon, England

Post by David W » Mon Aug 27, 2007 4:08 pm

Jason.

All seems OK for me of late. None of the previous problems that you quoted.

David.
Thanks. Dave.

Reb
Patron
Posts: 3166
Joined: Mon Jan 19, 2004 4:49 pm
Location: Atlanta, Ga

Post by Reb » Tue Aug 28, 2007 11:28 am

Jason

The only glitch I've seen is an occassional message after posting a reply, "to soon after a submittal to submit again" (roughly) which sounds like a caching error perhaps?

other wise running fine.

thanks for keeping it sorted out
Michael (Reb)

User avatar
Tom Houlihan
Patron
Posts: 4301
Joined: Mon Sep 30, 2002 12:05 pm
Location: MI, USA
Contact:

Post by Tom Houlihan » Tue Aug 28, 2007 8:24 pm

After I read that last night, I stopped to think when the last time was I saw that "unable to log in" error screen. It's been quite a while! But damned if I didn't get it about an hour later?! :D Still, that's the first time in months, so I can't complain.
TLH3
www.mapsatwar.us
Feldgrau für alle und alle für Feldgrau!

User avatar
Paulus II
Patron
Posts: 1249
Joined: Wed Nov 16, 2005 12:38 pm
Location: The Netherlands

Post by Paulus II » Tue Aug 28, 2007 9:59 pm

After I read that last night, I stopped to think when the last time was I saw that "unable to log in" error screen. It's been quite a while! But damned if I didn't get it about an hour later?! Still, that's the first time in months, so I can't complain.
The exact same thing happened to me yesterday. Otherwise things are looking good!

User avatar
Richard Hargreaves
Author
Posts: 2073
Joined: Sun Jun 01, 2003 11:30 pm
Location: Gosport, England

Post by Richard Hargreaves » Wed Aug 29, 2007 12:02 am

I've just had a "cannot connect to server" message, but my post appeared anyway, so evidently a minor glitch.

I have to say the spam thing is particularly annoying. Not content with filling up my e-mail account, these to**ers now try to ruin my favourite forum. If I wanted horny Asian sex chicks or bigjuggs.com I'd go straight there, not log on to a military/history in the hope there might be some porn. :evil:
No-one who speaks German could be an evil man

Post Reply