Problems with Feldgrau

Questions, comments, suggestions, or problems.
Post Reply
hughc
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jun 21, 2008 2:19 am
Location: Atherstone, England

Problems with Feldgrau

Post by hughc » Mon Aug 18, 2008 1:33 pm

Hi

I've finally registered having viewed Feldgrau almost since Jason started it - great site! :D

However I'm having a problem viewing parts of the site, e.g. if I try to access a particular officer's details I get the following error message:

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/feldgrau/public_html/search-officers2.php on line 12
Sorry, no records were found! Return to Feldgrau

I used to be able to view these details with no problems. Can you help? Thank you.

Hughc

phylo_roadking
Patron
Posts: 8459
Joined: Thu Apr 28, 2005 2:41 pm

Re: Problems with Feldgrau

Post by phylo_roadking » Mon Aug 18, 2008 1:47 pm

What officer in which part of the site?
"Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to a middle." - Malcolm Reynolds

User avatar
Waleed Y. Majeed
Patron
Posts: 1116
Joined: Tue Jan 21, 2003 6:34 am
Location: 8200 - Denmark

Re: Problems with Feldgrau

Post by Waleed Y. Majeed » Mon Aug 18, 2008 2:46 pm

Think Hughc means the .com and not .net-section of feldgrau.
Don't think it works for anyone... Have the same problem myself!

Does this help phylo?
feldgraycom_1.jpg
feldgraycom_1.jpg (33.09 KiB) Viewed 5699 times
feldgraycom_2.jpg
feldgraycom_2.jpg (35.79 KiB) Viewed 5698 times
feldgraycom_3.jpg
feldgraycom_3.jpg (23.83 KiB) Viewed 5698 times

waleed

phylo_roadking
Patron
Posts: 8459
Joined: Thu Apr 28, 2005 2:41 pm

Re: Problems with Feldgrau

Post by phylo_roadking » Mon Aug 18, 2008 2:57 pm

Interesting. Looks like a database "hook" from one SQL table to another isn't there. I'll let this thread hang here for 24 hours - then it'll vanish; that'll be just me moving it into the Mods Zone for Jason to see.
"Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to a middle." - Malcolm Reynolds

User avatar
Jason Pipes
Patron
Posts: 1800
Joined: Wed Sep 25, 2002 4:06 pm
Location: CA & WI

Re: Problems with Feldgrau

Post by Jason Pipes » Wed Aug 20, 2008 2:30 pm

Thanks for bringing this up. I will look into this ASAP and get this issue fixed. Looks like a snag from the switch to the new web server which deals with databases differently than our old server!

hughc
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jun 21, 2008 2:19 am
Location: Atherstone, England

Re: Problems with Feldgrau

Post by hughc » Sun Oct 26, 2008 4:00 am

Hi Jason, (Phylo, Waleed) I was wondering whether you are still working on a fix for this problem, which still exists? :(

Thanks

Hughc

User avatar
Jason Pipes
Patron
Posts: 1800
Joined: Wed Sep 25, 2002 4:06 pm
Location: CA & WI

Re: Problems with Feldgrau

Post by Jason Pipes » Tue Nov 25, 2008 12:27 pm

I should be getting back on top of this over the holidays with a plan to be releasing a new main page and updated database pages soon. I've been unable to address these issues since mid/late summer as I was away traveling for many weeks and I have also been heavily involved in training with my reserve unit. That training and my travel time is slowing down so I will once again have more time to address these matters. Thanks for your patience!

User avatar
apostolos papageorgiou
New Member
Posts: 7
Joined: Sun May 04, 2003 3:06 am
Location: Athens, Greece
Contact:

Re: Problems with Feldgrau

Post by apostolos papageorgiou » Thu Aug 06, 2009 12:01 pm

TO: Jason Pipes

I have ordered a series of military maps. Last June.
Are payed through my Master Card already.
I have not received them yet.
I have written you before but never got a reply.
Kindly reply to my email or refound me the amount I payed.
Apostolos Papageorgiou
Study of the historical events through
archives and oral history of the period 1939-1945 in the Balkans area. Also stydying the period of history from 1843- 1860 in the same geographical area.

User avatar
Jason Pipes
Patron
Posts: 1800
Joined: Wed Sep 25, 2002 4:06 pm
Location: CA & WI

Re: Problems with Feldgrau

Post by Jason Pipes » Thu Aug 06, 2009 12:02 pm

I will get with Matt and find out what happened with this. Sorry about the issue!

Post Reply